Delta Gym biedt op de locatie van Wyatt Fysiotherapie trainingen aan kinderen en volwassenen.

Wij willen dat iedereen bij ons traint maximaal de gelegenheid krijgt om geestelijk en lichamelijk sterker te worden. Wij geven de voorkeur aan trainingen en doelstellingen met inhoud, boven een puur fysieke benadering. Hierbij hebben we respect voor en geven ruimte aan de mens. Wyatt Personal Training wil dat iedereen zich thuis voelt tijdens de trainingen.
Wij hebben een visie waarbij we begrijpen dat een starre rigide opstelling door de trainer niet werkt, waardoor we meebewegen met de mogelijkheden van de klant, waarbij we veel oog hebben voor de wensen en behoeften van de klant en daarbij zijn of haar doelstellingen niet uit het oog te verliezen.

Er wordt gebruikt gemaakt van een Personal Kinesis wand en diverse attributen voor krachtopbouw. Voor conditieopbouw hebben wij de beschikking over cardioapparatuur zoals een water rower, lopende band en crosstrainer. Er worden naar behoefte elementen uit het (kick)boksen, judo en aikido gebruikt.

De meeste trainingen zijn 1-op-1, maar er is de mogelijkheid in kleine groepjes van 2 tot 4 personen te trainen, zowel personal als open training. De kosten zijn vermeld op www.deltagym.nl.