Delta Gym biedt op de locatie van Wyatt Fysiotherapie trainingen aan kinderen en volwassenen.

Wij willen dat iedereen die bij ons traint maximaal de gelegenheid krijgt om geestelijk en lichamelijk sterker te worden. Wij geven de voorkeur aan trainingen en doelstellingen met inhoud, boven een puur fysieke benadering. Hierbij hebben we respect voor en geven ruimte aan de mens. Wyatt Personal Training wil dat iedereen zich thuis voelt tijdens de trainingen.
Wij hebben een visie waarbij we begrijpen dat een starre rigide opstelling door de trainer niet werkt. Wij passen ons aan aan de mogelijkheden van de klant, waarbij we veel oog hebben voor de wensen en behoeften van de klant. Zijn of haar doelstellingen verliezen we niet uit het oog.

Er wordt gebruikt gemaakt van een Personal Kinesis wand en divers materiaal voor krachtopbouw. Voor conditieopbouw hebben wij de beschikking over een Air bike pro en een Rower pro van Crossmaxx, een lopende band en een Technogym crosstrainer.

De meeste trainingen zijn 1-op-1, maar er is de mogelijkheid in kleine groepjes van 2 tot 4 personen te trainen. De kosten zijn vermeld op www.deltagym.nl.